Dit is mefapaints

MEFAPAINTS staat voor ambachtelijke professionele kwaliteit, geproduceerd door zorgvuldig uitgekozen kleinere verffabrikanten, die flexibel kunnen inspelen in een snel veranderende verf- en grondstoffenmarkt.

De gouden regel blijft :  geen toegevingen aan de kwaliteit door gebruik van minderwaardige grondstoffen of aanpassingen van de verfformule om kosten te drukken.

Hierdoor hebben alle MEFAPAINTS-producten een uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding en voldoen ze aan de nieuwste milieu- en veiligheidsnormen.

Het MEFAPAINTS-assortiment is overzichtelijk en duidelijk, zodat u als gebruiker snel weet welk product te kiezen voor welke toepassing.

MEFAPAINTS is een écht Belgisch – Nederlands product.

De geschiedenis van de ontwikkeling van verven speelt hierin een belangrijke rol.  Zo worden de betere muurverven vaak ontwikkeld in België en is Nederland altijd bekend geweest voor haar lakken. MEFAPAINTS selecteert het beste uit beide werelden en staat voor topkwaliteit aan betaalbare prijzen, zowel voor professionals als voor particulieren.

Waarom  in deze moeilijke tijden extra betalen voor een bekend verfmerk, als je zeker bent van een minstens gelijkwaardige kwaliteit ?  Die zekerheid garanderen de verdelers van MEFAPAINTS u elke dag !

Download de brochure direct.

UW ZAAK EEN
MEFAPAINTS
VERDEELPUNT?

Hier is hij dan!